TJÄNSTER

Alla företag behöver utvecklas. Alla företag behöver säkra sin framtid. Så även du och ditt företag.

 

Av den anledningen erbjuds du en rad olika tjänster och lösningar som hjälper dig att få fler kunder, stärka ditt varumärke och förenklar din säljprocess gentemot dina nya, potentialla kunder men även dina befintliga kunder.

 

Hemsidor

Alla företag behöver utvecklas och få fler kunder. Den första kontakten mellan leverantör och kund sker oftast på hemsidan och därför är det viktigt att din hemsida är uppdaterad och genomarbetad. One consultant hjälper dig att skapa en snygg, modern, funktionell och sökmotoranpassad hemsida samtidigt som du får support och hjälp när du behöver det.
 

Vi pratar gärna mer om WordPress och hemsidor! – Kontakta din konsult idag
 

Grafisk formgivning

Ditt varumärke är det absolut viktigaste ditt företag har. Den säger allt om ditt företag men även dig som äger och driver det. Om du behöver fräscha upp din grafiska profil och skapa något enastående hjälper One consultant till och ser till att du får det varumärke du förtjänar.
 

Sociala medier

Att använda sig av sociala medier kan skapa riktigt goda resultat. Med en utarbetad strategi ligger du i framkant med den digitala marknadsföringen och det kommer att märkas av. One consultant hjälper dig mer än gärna med att ta fram en, för dig, framgångsrik strategi inom sociala medier samtidigt som du får utbildning och kunskaper inom området.