Därför räcker det med 1 webbutvecklare


Det räcker med en webbutvecklare för att du ska nå framgång med din hemsida
När jag funderar på hur företag spenderar sina väl förvärvade slantar blir jag häpen. Häpen över de beslut som fattas när man väljer att skaffa en ny hemsida. Att ta just det beslutet, att skaffa en ny hemsida, det är ett riktigt bra beslut. Men att anlita en webbyrå som besitter över 10 designers tillsammans med några utvecklare, för att spendera långt över 100.000:- är för mig helt orimligt.
 

Det får du ut av en bra webbutvecklare

En bra webbutvecklare ska ha de kunskaper som krävs för att få din hemsida uppdaterad, designad och optimerad för sökmotorerna. Utöver det är det aldrig fel om webbutvecklaren kan ett eller flera olika programmeringsspråk så att denne kan ta fram de lösningar du verkligen behöver.

 
När du har tagit beslut om att skaffa en ny hemsida är det viktigt att du kollar upp det som webbutvecklaren har producerat. Antingen finns materialet online i en såkallad portfolio eller så är det bara att begära ut material (detta är något som snart visas på One consultant).

 

Vad mer vill du ha?

Utöver det som generellt brukar finnas på en hemsida kan du alltid få till en rad olika utökningar där gränsen sätts av din fantasi eller ekonomi. Något som dock ska vara självklart är att ingenting är omöjligt för en seriös webbutvecklare.

 

Mitt namn är Jonas…

…och jag är en webbutvecklare som skapar snygga lösningar för företag på webben. Det du precis har läst är ett axplock ur de frågeställningar som jag brukar få i möten med mina kunder. Hur funderar du kring en ny hemsida? Behöver du råd? Kontakta mig om du tror att jag kan hjälpa dig att nå ut till dina (nya) kunder.


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: