Varför använder man wordpress?


Varför använder man wordpress?

Många aktörer väljer att skapa egna system för att underlätta användandet för sina klienter. Det i sig kan betyda att man får något som är bra och har man en långvarig relation till sin leverantör av sin hemsida så betyder det att det funkar.
 
En sak måste jag erkänna och det är att jag själv trodde det var bra att tillverka ett eget CMS-system. Dock så insåg jag att det tog Jä%&~(+[ lång tid. Lång tid av kodning, tid för support, problemlösning osv. Detta är något som du som kund kan kräva av en leverantör.
 
Dock så måste någon ta kostnaden.
Kostnaden för den tid som en eller flera utvecklare lägger på att hålla en produkt problemfri samtidigt som uppdateringar skall följa och att support erbjuds enligt avtal. Denna någon är alltid kunden.
 
Har man som klient en bestämd uppfattning och det man önskar kräver en individuell lösning kan man inte förvänta sig annat än en saftig faktura.
 
Skall man ”bara” ha en hemsida med en presentation av företaget med en snygg design så kapar man stora kostnader om man väljer verktyget WordPress och därför använder One consultant i 99 fall av 100 just detta CMS-system.
Allt för att du som kund skall få en så bra produkt som möjligt till ett så bra pris som möjligt.
 
Hur länge tänker du vänta med att skaffa en bättre hemsida?


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: