Du får vad du betalar för


Du får det du betalar för i nästan alla lägen. Pratar man om webbyråer så pratar man inte bara om hemsidans kvalité utan allt du får runt omkring som man vid en första anblick inte alltid tänker på.
 

När det gäller hemsidor får du vad du betalar för

 
Jag menar… Vem vill ha servicen som man får när man väljer att anlita en seriös webbyrå? Vem vill ha kunskapen som konsulten du anlitar har fått med sig genom alla år som han eller hon har skaffat sig? Vem vill ha någon som vet hur du skall göra för att du skall få fler besökare till din hemsida? – Nej det är inte alla och det är här som jag anser att seriösa företag skiljer sig från de oseriösa. Satsar man på sin firma men vägrar att lägga mer än ett par tusen (ja, det finns tydligen de som erbjuder en hemsida för så lite) så är man inte beredd att göra allt som står i ens makt för att få fler kunder till sitt företag. Skall man då driva företag?
 

Därför får du vad du betalar för när du anlitar en webbyrå som fakturerar betydligt mycket mer

Det är inte alla som vill ha engagemanget och kunskapen. De vill bara ha en hemsida. ”-Fine” säger jag men den typen av klienter arbetar jag inte med för jag tror helt enkelt inte på den typen av partnerskap mellan klient och leverantör. Däremot finns alltid ett behov av grymt billiga hemsidor. Men de kommer inte att vara ett alternativ om man på lång sikt vill nå framgång och det är alltid det som är målet när jag kliver in i ett nytt projekt. Av den anledningen får du vad du betalar för och det är en värdegrund som jag verkligen står för.
 

Ingen jobbar gratis. Inte ens lågprisalternativen

Du kanske finner en hemsida extremt billigt och tänker ”Super! – Jag får en hemsida för 1500:-” men tänker inte på konsekvenserna och det du missar. Ingen kommer någonsin att välja att arbeta helt gratis. Inte ens lågprisalternativen. Så vad tror du att du får när du inte betalar mer än 1500:-? – Troligtvis får du inte det som du troligtvis förutsätter och förväntar dig och därför kan det bli konflikter mellan konsult och klient och det är det sista man vill. Helt enkelt för att du tror att du inte behöver betala mer när du faktiskt kommer att behöva spendera betydligt mycket mer för att få det resultat du önskar dig.


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: