Så vinner du konkurrensen


Konkurrensen blir alltid tuffare och hårdare för varje dag som går. Du måste därför agera därefter för att kunna hävda din mark som är ditt rike. Anpassning är gott nog men extrem handling kommer att sålla ut dig bland de mediokra. Frågan är om du vill det. Vill du få en chans att vinna måste du agera därefter. Tränar världsmästarna en gång i veckan eller minst en gång varje dag? – En gång varje dag åtminstone är det självklara svaret men frågan är om du ser det så självklart att arbeta med Din hemsida för att du skall slå dina medtävlande?
 

Så vinner du konkurrensen

 

Konkurrensen är nyttigt – Din dominans är viktigare

Konkurrensen gynnar alla företag som vill utvecklas. Men dominerar du din närvaro på Internet är det det bästa som kan hända dig. Därför bör du starkt överväga att öka din närvaro på Internet för att du skall vinna dina besökares förtroende. Total närvaro och kontakt med dina intressenter är A o O. Hur tror du annars att andra vinner förtroende på Nätet? Genom att inte synas?
 
Därför är det viktigt för att du skall kunna vara en riktig utmanare bland dina konkurrenter och ta konkurrensen på allvar.
 

Det du måste förstå med din hemsida, dina sociala medier och dina nyhetsbrev är att du inte kan ignorera dem. Du måste aktivt arbeta med dem. Det är endast då som du kommer att kunna märka av att din närvaro gör verklig nytta online. För det är väl det du vill?
 
Varje gång när jag sätter på datorn funderar jag ut vad som är mina mål och vad jag vill uppnå med mitt mål att vinna konkurrensen. Förutom att jag även offline arbetar hårt med att vinna kundernas förtroende arbetar jag riktigt hårt på att min närvaro på Internet skall vara så tydlig som möjligt. Det är en taktik som fungerar och som ger mig mer dominans på en hård marknad med mycket konkurrens.


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: