Din hemsida kräver din Närvaro!


Precis som all annan aktivitet du gör för att du skall lyckas med ditt företag så kräver din hemsida även din närvaro för att du skall lyckas nå framgång med din verksamhet du har online. Struntar du i din närvaro kommer även dina besökare att märka av detta och de kommer att nonchalera din hemsida, mot din vilja men tillsammans med ditt ointresse. Du kommer att förlora på det, Du kommer att tappa försäljning och värdefulla kundkontakter samt att dina konkurrenter kommer att tacka dig.
 

Din närvaro är det viktigaste du har att ge din hemsida
 

Är det värt att ha en så liten närvaro som möjligt?

Tycker du att det är värt att förlora kunder för att du inte har något intresse kring det här med hemsidor, Internet, Sociala medier osv? Är det värt att förlora den största säljkanal du har tillgänglig, helt gratis bara för att du anser dig ha viktigare saker att göra än att skaffa kunder?
 

Då bör du fundera över varför du driver ditt företag

För arbetar du inte med försäljning, varje dag så är du varken ärlig mot ditt företag, dig som person men även alla andra som förlitar sig på att du drar in en inkomst. Försäljning är det viktigaste du kan ägna dig åt i ett företag. Det går till och med före produktion av varor om du arbetar med detta. Arbetar du därför inte med försäljning kan du inte sälja dina produkter du låtit tillverka. Är det då schysst mot din omgivning och ditt företag att nonchalera din hemsida?
-Inte alls!!
 

Din närvaro visar på mänsklighet

Ju mer närvarande du är på Internet desto mer mänsklig visar du att du är, även bakom skärmen och det tycker folk om.
För att ta ett exempel. När andra uppdaterar sina sociala medier en, två gånger per dag så uppdaterar jag mina Flertalet gånger om dagen. Har jag valt att gå med i de sociala nätverken så visar jag att jag finns, jag hörs och jag syns. Allt annat är irrelevant.
Du bör därför tänka på din närvaro som din absolut viktigaste uppgift du måste utföra

Jag hoppas att du triggas i att använda dig av din hemsida idag!


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: