Hur många kunder har du råd att förlora?


Kunder är det viktigaste en verksamhet har. Du behöver Dina kunder för att ditt företag skall överleva. Så vad kan en hemsida hjälpa dig med för att behålla de kunder som du har idag? Vad kan en hemsida hjälpa till med för att du skall få nya fräscha kunder in till din verksamhet?
 

Hur många kunder har du råd att förlora?
Svaren är enkla och simpla men ändå har så många så svårt för att hålla sin hemsida vid liv och det är beklagligt. Tillhör du en av dessa så bör du läsa vidare samt läsa alla andra inlägg jag har gjort här under aktuellt-arkkivet.
 

Kunder skapar sig intryck av din hemsida

(OM DU HAR EN HEMSIDA!)
Alla hemsidor som finns på Internet finns där av en anledning. De vill sälja en produkt eller tjänst som löser någons problem eller önskemål, de vill sprida ett budskap som någon tror att någon annan vill höra osv. Men om man saknar en hemsida så kan man varken ta vara på möjligheterna att sälja produkter eller tjänster och man kan definitivt inte sprida något budskap. Dels kommer ingen att söka upp dig (kanske jag då… 🙂 ) om du saknar en hemsida och framförallt så kommer ingen att söka upp dig för att se vad du har för budskap att sprida. Men om du däremot finns du på nätet så kommer folk att hitta dina produkter och dina budskap men det kräver en sak och det är att verkligen FINNAS på nätet.
 
Med anledning av mina ståndpunkter kring det här med hemsida så ställer jag en väldigt rak och öppen fråga till dig:
 

HUR MÅNGA KUNDER HAR DU RÅD ATT FÖRLORA IDAG?

Den frågan ska du ställa dig idag för du går miste om kunder för varje dag du struntar i att uppdatera din hemsida, du går miste om kunder för varje dag din hemsida inte existerar och du går definitivt miste om kunder om du aldrig har övervägt att skaffa en hemsida.
 


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: