Hur ofta uppdaterar du din hemsida?


Det sägs att en kontinuerlig uppdaterad hemsida stiger bland positionen av sökresultat hos sökmotorerna. Det är något som definitivt stämmer. Algoritmen hos sökmotorerna känner av om en sajt är uppdaterad eller inte och hur längesen den uppdaterades. Så därför har jag en fråga till dig:
 
Din hemsida är ditt nav

Hur ofta uppdaterar du din hemsida?

För varje gång du uppdaterar med t.ex. en artikel så känner de små spindlarna (ja, de kallas så) av att din hemsida är aktuell, de känner av att ditt innehåll är relevant utefter sökarnas önskemål, de känner av vilken typ av innehåll du har osv.
 

Därför undrar jag: Hur ofta uppdaterar du?
 

En bild säger mer än tusen ord

En bild säger mer än tusen ord. Tänk då hur många ord som två, kanske tre bilder säger? Sökmotorerna känner av att du har bilder vilket de tycker om, har du beskrivande texter till bilderna så känner de av detta också. Är bildbeskrivningarna relevant med ditt innehåll så är det delikatess för de små spindlarna.
 

Börja arbeta med din hemsida idag

Jag kommer att älta uttrycket ”Din hemsida är ditt nav ” vilket är en riktig sanning. Är den inte uppdaterad, aktuell och konsekvent förlorar du kunder, varje dag. Börja arbeta med dina uppdateringar IDAG och du kommer att nå resultat.


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: