Behöver jag verkligen en hemsida?


internet

Bild via unsplash.com /  Bench Accounting

 

Som rubriken beskriver en viktig fråga funderar många på om man verkligen behöver en (ny) hemsida. Visst har jag all respekt för att man förmodar att man inte behöver en ny hemsida. Men om vi går ner till det faktum att folk vill ta reda på fakta inför ett köp, en beställning eller ett långvarigt samarbete så är hemsidan det första en kund besöker.

 

-Så vad händer om du saknar en hemsida?

Fundera igenom hur du själv hade agerat om du t.ex. skulle köpa en ny bil. Låt säga att du vill köpa en ny kombimodell av t.ex. Volvo eller Volkswagen. Troligtvis vill du läsa på om modellen, troligtvis vill du ta reda på fakta vissa funktioner och möjligheter med den nya bilen. Du vill ta reda på vart du kan köpa bilen och vilka betalmöjligheter som finns i samband med ett köp. Troligtvis vill du dessutom kolla igenom vilka försäkringslösningar som finns. Om nu varken Volvo eller Volkswagen hade haft en hemsida… Hade du då känt att företaget var tilltalande nog att du ville lägga ca 300,000:- på en bil där du inte kan få reda på någon information i samband med att du gör din research? – Troligtvis inte.

 

-Men jag säljer inga bilar…

Nej, det är möjligt, men det du säljer och dina tjänster du erbjuder är i dina ögon värt minst lika mycket som en bil rent mentalt just för att dina produkter och tjänster är dina leverbröd. Utan dem hade du inte fått någon mat på bordet. Av den anledningen bör du tänka som en bilfirma. Du bör stolt visa upp det du erbjuder dina kunder så att de får en anledning att kontakta dig just för att du har en väldesignad hemsida och finner dig när de söker efter de tjänster du har att erbjuda.

 

Hemsidan är ditt varumärke på Internet

Därför bör du inte gå miste om möjligheterna det innebär att du har en snygg och modern hemsida som funkar i alla enheter oavsett skärmstorlek.

 

Jag hoppas att du gillar mina tankar kring hemsidor och om du vill få fler råd kan du alltid kontakta mig här.


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: