Nytt år & ny design


Hallå där!

Jag hoppas att allt är fint med dig! Det är bara Jonas som kikar fram i mörkret för att tala om att webbkonsulten One consultant har fått en ny och fräsch design. Förutom en ny och sjukt snygg design har jag sett till att uppdatera hemsidan till WordPress vilket känns fantastiskt. Gemenskapen som WordPress har byggt upp är riktigt grym och det finns oändliga möjligheter med CMS-systemet.

När allt är nytt kan det ha dykt upp vissa buggar. Hör då gärna av dig så blir jag väldigt glad!

Jag kommer att publicera grymma artiklar med tips och råd för dig som vill utvecklas på nätet och få fler kunder till din verksamhet. Håll ut så hörs vi av snart!

Ha det gott!


Rådgivare och skapare av den här artikeln:
Jonas

PS. Vill du ha fler tips och råd? följ mig på Twitter, Facebook och Instagram. uppdateringar varje dag med tips och råd direkt till dig, gratis!


Taggar: